Steffen Brandt og Viby Efterskole

i Livet på Viby af René Holm HansenLæg en kommentar

Den 9. maj indtræder det foreløbige højdepunkt i samarbejdet mellem Steffen Brandt og Viby Efterskole, hvor han giver koncert sammen med vores Storekor, der omfatter alle skolens 110 elever. Og de 500 siddepladser i salen blev udsolgt på godt 3 dage.

Steffen Brandt har i flere omgange optrådt på Viby med sine solokoncerter – bla. også til et Grundlovsarrangement, hvor han lagde endnu flere ord ind mellem sangene, end han plejer. Hans faste lydmand; Tommy Riis Hansen udtalte dengang: ”Er du klar over, hvor unik det her er…”
Steffen har altid følt sig godt tilpas på Viby – både før, under og efter koncerterne.
Han har også kunnet mærke den kreative stemning på skolen, hvor der ikke er langt mellem et af musiklokalerne og sminkerummet/bagscenemiljøet – så han har ofte fået lidt musik og sang før og efter koncerterne.

Samtidig med at Steffen Brandt er en af vor tids bedste sangskrivere og tekstforfattere – og han på scenen altid formår at fange publikum med sine små sarkastiske lune fortællinger – er han også bag scenen et dejligt menneske, der meget gerne går i dialog.
Disse mange fælles oplevelser og samtaler med Steffen på Viby samt hans fornemmelse for Viby’s kultur har gjort, at han nu sidder i vores Advisory Board, som rådgiver for vores elevstyrede eventorganisation ”Live Lillebælt” – og da han sidste år foreslog, at ”vi måske skulle lave noget sammen en gang” – tog vi ham på ordet!

Resultatet af dette samarbejde kan ses og høres på onsdag d. 9. maj kl. 19:30, hvor han går på scenen sammen med vores Storekor, der indeholder alle skolens 110 elever.
Det bliver en fantastisk oplevelse og chance for eleverne. Det er ikke hver dag, man får chancen for at optræde med en professionel – med alt hvad det indeholder!
Vi glæder os!