Gæstelærere og workshops

Nellie Bethel – OrigiNellie

Professionel streetdancer i Los Angeles, hvor hun bl.a. har danset for Madonna og Beyonce samt Mya og Porcelain Black i The Tonight Show med David Letterman. Herhjemme har hun danset for bl.a. Steen Koerner og medvirker i musikvideoer med bl.a. Infernal, Faggot Fairys, Peter Sommer, Jaleesa, Bobby B og Tjenesten.

Se Nellies promovideo her.

Caroline Petter

Uddannet ved Royal Ballet School i London. Ansat ved Malmö Balletten og Skånes Dansteater, hvor hovedrollerne bl.a. inkluderer den hvide og sorte svane i Svanesøen samt Julie i Romeo og Julie. Solodanser og bærende kraft i Peter Schaufuss Balletten siden ballettens oprettelse, hvor hun har medvirket i samtlige forestillinger med ledende soloroller. Medvirkende i flere West End Produktioner og i 2002 nomineret til Årets Reumert som årets bedste kvindelige danser.

Johanne Castillo Bro

Tidligere Viby-elev og nu moderne danser bosat i Berlin. Uddannet danser og underviser fra Iwanson, München. Har trænet på skoler i Berlin, London og Paris. Danset i adskillige moderne danseforestillinger i Tyskland, Kina og Frankrig. Har arbejdet med egne værker siden 2003 og stiftede i 2006 dansekompagniet Cie Kalijo i samarbejde med Aurore Castan-Aïn.

Se eksempel på Johannes koreografi her.

Anne Nyboe Kristensen

Tidligere Viby-elev og nu uddannet moderne danser fra Iwanson, München, og Skolen for Moderne Dans ved Statens Teaterskole. Har danset for bl.a. Dansk Danseteater, Tina Tarpgaard og Kunsthögskolan i Oslo.