Musicaldanser

Weight Lifting Class

Musicaldanser

Går du med en drøm om at blive professionel danser, så får du mulighed for at afprøve drømmen i musicalperioden. Her får du seks uger, hvor du ikke beskæftiger dig med andet end dans fra du står op til du går i seng.

Som musicaldanser får du lov at danse mindst 8 timer hver dag. Kl. 9.30 står alle klar til opvarmning og så fortsætter vi til kl. 18 – de første tre uger. De sidste uger uger fortsætter vi med de endelige sceneprøver til kl. 23.

Det hele kulminerer med otte forestillinger for i alt næsten 2000 publikummer. Her er fuld kostume, sminke, lys og live orkester.

Kettlebells

Du får lov at mærke adrenalin-rusen og oplever både de forestillinger hvor alting bare lykkes og dem hvor du snubler, men fortsætter som om intet var hændt.

Det kræver blod, sved og tårer. Men er også en periode hvor venskaber knyttes endnu dybere, hvor samarbejdet er i top og hvor den fysiske udfoldelse giver glæde og energi. Her klarer ingen sig alene og du mærker den styrke der findes, når vi alle arbejder sammen og yder vores absolut bedste.