Andre arrangementer

Koncerter, Teater- og Danseforestillinger

I løbet af skoleåret vil vi invitere professionelle musikere, dansere og teaterfolk til Viby. De vil give koncerter m.m. – og i nogle tilfælde også workshops/masterclass. Eleverne skal inspireres ved at møde mange forskellige stilarter. Vi vil også selv tage i teateret flere gange i løbet af året.

Grundlovsdag

Vi holder Grundlovsdag, hvor alle interesserede er velkomne. Her optræder eleverne også – og vi inviterer en person til at holde grundlovstalen. Sidste år var det Steffen Brandt (fra bandet TV2), der kom med sin samfundskommentar i både sang og tale. Vi holder Grundlovsdag, hvor alle interesserede er velkomne.Her optræder eleverne også – og vi inviterer en person til at holde grundlovstalen. Sidste år var det Steffen Brandt (fra bandet TV2), der kom med sin samfundskommentar i både sang og tale. Tidligere har det f.eks. være Peter Mygind, Niels Ellegaard og Peter Bastian.

Forældre-arrangementer

I løbet af året har vi forskellige forældrearrangementer af vidt forskellig karakter.I efteråret inviteres forældrene til at være på efterskole en hel dag – her gennemføres også forældresamtaler. I foråret er der også en forældredag i forbindelse med musicalen.Dertil kommer invitationer til diverse foredrag og koncerter.