Musical

Weight Lifting Class
Kettlebells
Weight Lifting Class

Musicalen på Viby

Musicalen 2024 er "ANNIE"  og billetsalget er startet - klik her

I fem-seks uger i den mørke tid bliver bøgerne (næsten) lagt til side, og alle beskæftiger sig med årets store projekt, musical’en. Her prøver vi kræfter med noget af det bedste, musical-verdenen kan tilbyde, og vi går meget langt for at få det rigtige udstyr og de rigtige kunstneriske rammer for vores optræden. De seneste år har Viby Efterskole opført West Side Story, Rent, Grease, Caberet, Rottefængeren, Crazy for you, Atlantis, Fame, Skatteøen, En skærsommernatsdrøm, Hair, The Wiz og Legally Blond. Viby-musical’en er efterhånden en institution i det fynske kulturliv. Hver forestilling spilles otte til ti gange, og overværes af sammenlagt flere end 2000 tilskuere. Alle 110 elever deltager på og bag scenen som enten skuespiller, danser, i orkester, ved lydmixeren eller som lysdesigner, som kostumier, sminkør eller scenetekniker.

Derudover kan eleverne deltage i scene- og kulissebygning, rekvisit-gruppen, PR mm. Hele lærergruppen er involveret i specialområder og bruger al disponibel tid til at forberede forestillingen. Vi ønsker at lave en professionel opsætning, så du vil få brug for at give alt, du har i dig til det fælles bedste! Oplevelsen af at være et uundværligt og vigtigt tandhjul i det store musical-maskineri er en oplevelse for livet og noget, der modner dig…

En god del tidligere Viby-elever har efterhånden brugt skolen som et springbræt til en kunstnerisk karriere som danser, musiker eller skuespiller.