Musicalen 2020 bliver

i Livet på Vibyby René Holm HansenLæg en kommentar

Premiere d. 30/1 2020 – og spiller frem til d. 6/2 2020

Billetsalget er startet her

I fem-seks uger i den mørke tid bliver bøgerne (næsten) lagt til side, og alle beskæftiger sig med årets store projekt, musical’en. Her prøver vi kræfter med noget af det bedste, musical-verdenen kan tilbyde, og vi går meget langt for at få det rigtige udstyr og de rigtige kunstneriske rammer for vores optræden. De seneste år har Viby Efterskole opført West Side Story, Rent, Grease, Caberet, Rottefængeren, Crazy for you, Atlantis, Fame, Skatteøen, En skærsommernatsdrøm, Hair, The Wiz, Legally Blond og Den eneste ene. Viby-musical’en er efterhånden en institution i det fynske kulturliv. Hver forestilling spilles otte til ti gange, og overværes af sammenlagt flere end 2500 tilskuere. Alle 126 elever deltager på og bag scenen som enten skuespiller, danser, i orkester, ved lydmixeren eller som lysdesigner, som kostumier, sminkør eller scenetekniker.

Derudover kan eleverne deltage i scene- og kulissebygning, rekvisit-gruppen, PR mm. Hele lærergruppen er involveret i specialområder og bruger al disponibel tid til at forberede forestillingen. Vi ønsker at lave en professionel opsætning, så man vil få brug for at give alt, man har i sig til det fælles bedste! Oplevelsen af at være et uundværligt og vigtigt tandhjul i det store musical-maskineri er en oplevelse for livet og noget, der modner…

En god del tidligere Viby-elever har efterhånden brugt skolen som et springbræt til en kunstnerisk karriere som danser, musiker eller skuespiller.

Billetsalget er startet her