UNDERVISERE

Viby Efterskole sætter en ære i at have undervisere, der brænder for deres fag – og har en lang baggrund indenfor faget – også udenfor undervisningslokalet – som ikke “bare” gør dem til fremragende undervisere – men også trækker på stor erfaring ind til eleverne fra den professionelle verden.

Underviser, matematik, Musik

Thomas Ravnsbæk Pedersen

Underviser, Musik, kor, lydteknik og ERT

Ole Faber

Underviser, Musik, BOM, kor, skema og valghold

Morten Garnæs

Underviser, Viby-X, musik og brugsguitar

Jesper Madsen

Underviser, matematik, Musik

Thomas Ravnsbæk Pedersen

Thomas er musiklærer og underviser på flere musikhold og har derudover også matematik. Han er uddannet lærer til de frie skoler og har inden det været forbi konservatoriet i Århus.

Thomas spiller trækbasun som hovedinstrument og har spillet en del big band, soul/funk og sunget i kor. Tilbage i midten af 00’er spillede han til div. byfester med han rock’n roll band.

Underviser, Musik, kor, lydteknik og ERT

Ole Faber

Det lyser ud af Ole, at han elsker musik. Særligt når det hans elever, der står bag. På Viby Efterskole underviser Ole i musik, musikteori, kor, lydteknik og i Elementær Rytmisk Træning (ERT).

Han er uddannet almen musikpædagog fra Det Fynske Musikkonservatorium i 2003. Samme år blev han ansat på Viby Efterskole. Før det underviste han på Rising Ungdomsskole og Odense Musikskole.

Ole selv er stadig en meget aktiv bassist, hvor han blandt spiller i bands som Northen Empire, Naked Stone og Red Hot Chilipeppers Jam. Tidligere har han blandt andet spillet sammen med Jeppe Kjelllberg fra Who Made Who og Mikael Boding fra Anubis Gate. På nuværende tidspunkt er Ole i gang med et nyt projekt ”Wandervogel”  og arbejder som freelancebassist.

Underviser, Musik, BOM, kor, skema og valghold

Morten Garnæs

Morten er musiklærer, musiker, komponist, arrangør, producer og har været lærer på Viby Efterskole helt fra begyndelsen i 1990, og har dermed i den grad medvirket til at forme værdierne og undervisningen på Viby.

Han underviser i sammenspil, Bag Om Musikken (BOM ), lillekor og storekor. Morten har været kapelmester og arrangør af skolens musical siden starten.

I 1985 blev Morten uddannet almen musikpædagog fra Det Fynske Musikkonservatorium. Han har udbudt kurser under Dansk Musiker Forbund, været leder af Efteruddannelsen i rytmisk musik under Dansk Musikpædagogisk Forening, leder af og arrangør til rytmiske kor som Vocal Focal, Offbeat og Skibhus Transfer og medarrangør af Odense Multimusik Festival.

Morten har deltaget i adskillige kurser  – sang v/ Cathrine Sadolin og Allan Mortensen, elektronisk musik/producer i Ableton Live og Logic v/ bl.a. Rasmus Kærbo og Niclas Schack, arrangement og nodeskrivning i Sibelius v/Ole Visby, rockarrangement for symfoniorkester v/ Simon Hale og Danmarks Radios Underholdningsorkester.

I Mortens fritid spiller han i, komponerer til og agerer producer for bandet NightFlight Mk4, som har udgivet to albums.

Underviser, Viby-X, musik og brugsguitar

Jesper Madsen

Jesper er en af skolens musiklærere, med stor passion og erfaring. Hans hovedinstrumenter er klaver, keyboard, guitar, trommer og bas.

Han har været ansat på Viby Efterskole siden 1993, hvor han også underviser i dansk. I tidens løb har Jesper spillet i mange bands, sunget som tenor i Fredens Kirkekor, været lydmand hos spillestedet Magasinet, leder på ungdomsskolen i Odense og skoleleder på den Kongelige Balletskole i Odense, hvor han var med til at bygge skolen op med Linje for Moderne Dans, Drama og musik.

Når du møder Jesper på skolens gange, er det ikke utænkeligt, at han smiler stort med en hjelm på hovedet og en cykel over skulderen. Han har nok endnu en gang slået sin personlige rekord på cykelturen mellem Viby Efterskole og bopælen i Odense. Ud over at cykle langt er Jesper også en aktiv windsurfer. Han er gift og har to børn.