Vil du arbejde på Viby Efterskole?

Vi søger pr. 1. august 2020 en danse-underviser og koreograf

Vi søger en person, der har sin force indenfor street-, hiphop- og andre urban-genrer – gerne med stor bredde, samt har et højt teknisk niveau.
Du skal komplementere en af vores nuværende danse-undervisere således, at vores dansehold får mulighed for at møde mange forskellige stilarter på højt niveau.

Vi har dansere på mange forskellige niveauer/ hold – fra begyndere til meget øvede, der ønsker sig en karriere indenfor dans. Du skal kunne udfordre alle.
Vi lægger vægt på, at undervisningen har høj kvalitet, samt at eleverne er seriøse og ambitiøse.

Ud over den daglige undervisning vil der også være flere shows/forestillinger, der skal koreograferes, øves op til og gennemføres. Særligt kan vi nævne en årlig stor musicalforestilling i professionelle rammer.

Stillingen er en fast stilling – indeholdende en deltidsansættelse på ca. 60%.
Vi forventer engagement – fagligt, holdningsmæssigt og socialt – et engagement, der også kan rumme andre med efterskolelivet forbundne opgaver.

Viby Efterskole ligger i Nørre Åby på Vestfyn – har 112 elever i 10. kl., der alle har en interesse for en eller flere af linjerne; musik, dans og teater.  Et aktivt og kreativt miljø!

Hvis du vil vide mere, eller har fået lyst til at aflægge skolen et besøg, er du velkommen til at kontakte skolens forstander, René Holm Hansen på tlf. 6442 1241.Du kan læse mere om skolen og danselinjen her: www.viby-efterskole.dk

Ansættelse sker efter overenskomst mellem LC og Finansministeriet.
Ansøgningsfrist: d. 25/3 kl. 12:00 på mail til:  forstander@viby-efterskole.dk
Samtaler inkl. en prøveundervisning afholdes torsdag d. 2/4

Her er en printevenlig pdf-udgave af stillingsopslaget: stillingsannonce-danselærer og koreograf