Efterskolernes dag
27 september 2020

efterskolernes dag på Viby Efterskole

På Efterskolernes Dag kan du opleve livet og det kreative miljø på Viby Efterskole.

Vi holder DIGITALT Åbent Hus søndag d. 27. september kl. 12:00,  kl. 14:00 og  kl. 16:00
I deltager via dette link:
Meeting ID: 846 1921 4842
Passcode: 6xyfm4

Efterskoleforeningens Bestyrelse har valgt at aflyse Efterskolernes Dag på søndag som et fælles landsdækkende, fysisk arrangement. Bestyrelsens beslutning skal ses på baggrund af det stigende antal smittede med coronavirus og statsministerens melding fredag om skærpede restriktioner, der nu gælder for hele landet, samt anbefalingen om at aflyse sociale arrangementer.

På Viby Efterskole følger vi naturligvis denne anbefaling om at aflyse det fysiske møde på søndag.
Vi vil i stedet invitere jer til et digitalt møde med alle os på Viby Efterskole.
Indholdet bliver det samme – bare uden at I fysisk er til stede.

Vi laver 3 ens runder med flg. indhold:

• 30 min. optræden med musik, kor, dans og teater, hvor faglærerne mellem hver optræden også siger lidt om undervisningen i de enkelte områder på Viby.
  • En virtuel rundvisning af to elever, som tager jer med rundt på skolen. De forklarer og fortæller på turen rundt.
  • Til slut vil der være mulighed for at snakke med elever og lærere om alt, hvad I har på hjertet.

Det hele foregår på Zoom, som er et online møderum, der giver os mulighed for at snakke med jer – og dele jer ud i forskellige rum til forskellige lærere og elever – det kunne være forskellige rum, der handler om henholdsvis musik, dans, teater, VibyX, Viby10 m.m..

I deltager via dette link:
Meeting ID: 846 1921 4842
Passcode: 6xyfm4

Vi starter de 3 runder kl. 12, 14 og 16 – og I bestemmer selv, hvilken I ønsker at deltage i.
Tilmelding er ikke nødvendig – I klikker jer bare ind på linket.

Vi glæder os til at se jer – på afstand.

Hvis du ønsker en fysisk RUNDVISNING  en anden dag på Viby Efterskole – så kan du klikke her

virtuel Rundvisning på Viby Efterskole: