Vi søger pr 1/8 2023 en danse-underviser og koreograf

In Ledige stillinger, Livet på Viby by René Holm HansenLeave a Comment

Vi søger en person, der har sin force indenfor Jazz, Moderne og Ballet – gerne med stor bredde, samt har et højt teknisk niveau.
Du skal komplementere vores anden danseunderviser, som står for streetgenrerne således, at vores dansehold får mulighed for at møde mange forskellige stilarter på højt niveau.
Vi har dansere på mange forskellige niveauer og hold – fra begyndere til meget øvede, der ønsker sig en karriere indenfor dans. Du skal kunne udfordre alle.
Vi lægger vægt på, at undervisningen har høj kvalitet, samt at eleverne er seriøse og ambitiøse.

Ud over den daglige undervisning vil der også være flere shows/forestillinger, der skal koreograferes, øves op til og gennemføres. Særligt kan vi nævne en årlig stor musicalforestilling i professionelle rammer.

Stillingen er et barselsvikariat – indeholdende en deltidsansættelse på ca. 75%

Vi forventer engagement – fagligt, holdningsmæssigt og socialt – et engagement, der også kan rumme andre med efterskolelivet forbundne opgaver.

Viby Efterskole ligger i Nørre Åby på Vestfyn – har 128 elever i 10. kl., der alle har en interesse for en eller flere af linjerne; musik, dans og teater.
Et aktivt og kreativt miljø!
Hvis du vil vide mere, eller har fået lyst til at aflægge skolen et besøg, er du velkommen til at kontakte skolens forstander, René Holm Hansen på tlf. 6442 1241.Du kan læse mere om skolen og danselinjen her på siden

Ansættelse sker efter overenskomst mellem LC og Finansministeriet.

Ansøgningsfrist: d. 10/4 kl. 10:00 på mail til:  forstander@viby-efterskole.dk
Samtaler inkl. en prøveundervisning afholdes efterfølgende d. 18/4.

Her er stillingsopslaget i en printe-venlig udgave: Stillingsannonce Dans-2023

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.